• Grote dierenwinkels
  • Locaties in Oudenbosch en Bergen op Zoom
  • Altijd de nieuwste trends en collecties
menu
‹ Terug naar Homepage
Sluit  x
  • Standaard
  • Prijs, laag eerst
  • Prijs, hoog eerst

Smoofl hondenijs in verschillende heerlijke smaken

Met Smoofl mix voor hondenijs maak je eenvoudig de lekkerste ijsjes voor jouw hond. Dat zorgt voor een heerlijke verkoeling op een warme dag. Het hondenijs is verkrijgbaar in verschillende frisse smaken, allemaal graan-, vet- en lactosevrij en laag in calorieën. Dat is nog eens verantwoord snacken!

Zo maak je een Smoofl ijsje voor jouw hond

De Smoofl ijsmix is gemakkelijk op te lossen in water. Even goed doorroeren en daarna kun je de mix overgieten in een van de speciale Smoofl ijsvormen. De ijsvormen zijn verkrijgbaar voor kleine, middelgrote en grote honden. Zo heeft het Smoofl ijsje altijd de perfecte grootte voor jouw hond. Leg de ijsvorm een paar uur in de vriezer en jouw hondenijsje is klaar. Je drukt de ijsjes gemakkelijk uit de siliconen ijsvorm en smullen maar!

Ga je voor het eerst hondenijsjes maken? Dan is de Smoofl starterkit ideaal. Deze bestaat uit twee smaken ijsmix, een ijsjesvorm én eetbare ijsstokjes. Een compleet pakket, waarmee je direct aan de slag kunt.

Smoofl ijsjes klaar? Likken maar!

Na een paar uur in de vriezer zijn de hondenijsjes klaar en kan jouw hond genieten van zijn verfrissende snack. Je kunt het ijsje met de hand vasthouden óf je geeft gewoon het complete ijsje aan je hond . De stokjes zijn namelijk ook eetbaar. Hoe leuk én lekker is dat?

Smoofl hondenijs kopen bij Animal World

Op zoek naar de lekkerste smaken Smoofl hondenijs? Kom langs bij Animal World in Oudenbosch of Bergen op Zoom en verras jouw hond met een heerlijk verfrissende snack.