• Grote dierenwinkels
  • Locaties in Oudenbosch en Bergen op Zoom
  • Altijd de nieuwste trends en collecties
menu

Dierenplezier op z'n mooist

Animal World is niet zomaar een dierenwinkel. Het is een wereld vol dierenplezier waar elk baasje van opkijkt! In onze sfeervolle, grootschalige winkels in Oudenbosch (2.500 m2) en Bergen op Zoom (1.000 m2) vind je werkelijk alles op het gebied van voeding en verzorging van jouw huisdier.
Adressen en openingstijden >

Een eigen dierenkliniek

Een eigen dierenkliniek

Wist u dat wij in Oudenbosch een Pets Health dierenkliniek in de winkel hebben? Deze is gerealiseerd in samenwerking met dierenkliniek De Baronie in Prinsenbeek. Een bewuste keuze, omdat op deze manier hoogwaardige veterinaire zorg in combinatie met het bezoek aan de winkel, voor iedereen toegankelijk en laagdrempelig is. Lees meer >
Uniek assortiment

Uniek assortiment

Doordat wij altijd op zoek zijn naar de beste, maar vooral vernieuwende producten, is ons assortiment telkens uniek en verrassend. Een bezoek aan Animal World is daarom elke keer opnieuw weer een belevenis!
Het mooiste voor hond en kat

Het mooiste voor hond en kat

In onze winkel kun je naar hartenlust shoppen voor jouw dier. Wij hebben de mooiste accessoires, zoals stijlvolle designmeubelen voor hond en kat en heerlijk slaapplaatsen in trendy dessins. Altijd de nieuwste trends!
Ongekende keuze

Ongekende keuze

Werkelijk voor alle denkbare huisdierspeeltjes en accessoires zul je bij Animal World slagen. In onze grote winkels is het assortiment dan ook ongekend groot te noemen!
De nieuwste collecties

De nieuwste collecties

Animal World selecteert de nieuwste trends en collecties op het gebied van woonaccessoires voor huisdieren. De beste kwaliteit ligkussens, ligbanken, manden en klimmeubelen zijn altijd in de nieuwste interieurkleuren en dessins aanwezig. 
Dogwash

Dogwash

In een handomdraai een schone, droge hond, zonder vieze badkamer? In onze Dogwash kun je jouw hond gemakkelijk en snel wassen én drogen. Met een paar simpele handelingen stel je je ideale programma samen, bijvoorbeeld met conditioner of een vlooienbehandeling. De Dogwash werkt met pauzes zodat je jouw hond rustig kunt wassen. Lees meer >