• Grote dierenwinkels
  • Locaties in Oudenbosch en Bergen op Zoom
  • Altijd de nieuwste trends en collecties
menu

Makkelijk je hond wassen én drogen in onze Dogwash

Makkelijk je hond wassen én drogen in onze Dogwash

Na heerlijk in het bos of op het stand te hebben gewandeld, is je hond veranderd in een modderige, niet zo fris ruikende kameraad. Na een stoeipartij in de badkamer is je hond weer lekker schoon, maar is de badkamer onherkenbaar.

Dergelijke wasbeurten zijn voor zowel baasje als hond geen genoegen. Maar het hoeft niet langer een probleem te zijn. Vanaf nu kun je gebruikmaken van de Dogwash in Animal World Oudenbosch.

Hoe wordt mijn hond gemakkelijk weer lekker fris?

De Dogwash is een wasplaats speciaal afgestemd op de wensen van je viervoeter. Door het stappenplan is hij eenvoudig in het gebruik.

Je plaatst je hond in het speciale hondenbad en kiest een programma. Iedere hond, van chihuahua tot Deense Dog kan gewassen worden in de Dogwash. Het programma kan namelijk worden afgestemd op de grootte en de vacht van jouw kameraad. 

Voordat je begint met wassen kun je kiezen voor de badreiniger, zodat je er zeker van bent dat jouw hond niet in het modderbadje van zijn voorganger komt te staan. Vervolgens kun je kiezen voor een frisse shampoo en conditioner, en je vriend gaan wassen. Vindt jouw hond het heerlijk om lekker lang ingesopt te worden, dan kun je het programma op ieder moment pauzeren.

De Dogwash biedt ook de mogelijkheid om je hond preventief te beschermen tegen vlooien en teken. Wanneer je hond weer lekker schoon is, kun je hem daarna drogen met de föhn. Iedere coupe kan in model geblazen worden, doordat je kunt kiezen voor een zachte of een hardere stand. Nu is jouw hond weer klaar om de show te stelen.

Wat kosten de programma’s van de Dogwash?

Voor 1 euro krijg je 1 minuut en 20 seconden wastijd. Voor enkele euro’s heb je dus al een frisse en schone hond. Je kunt pinnen bij de Dogwash of betalen met munten van 1 en 2 euro en met biljetten van 5 en 10 euro.

Wil je een andere hond verrassen met een heerlijke wasbeurt?

Dit kan natuurlijk ook! Maak een andere hond en baasje blij met onze Hondenwasbon ter waarde van 5 euro. Deze cadeaubon is bij Animal World te koop. De cadeaubon kan bij de kassa ingewisseld worden voor een penning.

Ben je benieuwd geworden naar de Dogwash?

Kom samen met je viervoeter langs in onze winkel in Oudenbosch en ervaar de meest makkelijke manier om je hond te wassen!