menu
Vandaag geopend van 08:30 tot 20:00

Dierenplezier op z'n mooist

Animal World is niet zomaar een dierenwinkel. Het is een wereld vol dierenplezier waar elk baasje van opkijkt! In onze sfeervolle, grootschalige winkels in Oudenbosch (2.500 m2) en Bergen op Zoom (1.000 m2) vindt u werkelijk alles op het gebied van voeding en verzorging van uw huisdier.

Adressen en openingstijden >>

Een eigen dierenkliniek

Wist u dat wij in Oudenbosch een Pets Health dierenkliniek in de winkel hebben? Deze is gerealiseerd in samenwerking met dierenkliniek De Baronie in Prinsenbeek. Een bewuste keuze, omdat op deze manier hoogwaardige veterinaire zorg in combinatie met het bezoek aan de winkel, voor iedereen toegankelijk en laagdrempelig is. Lees meer >> 

Prachtige aquariumafdeling

Beleef het onderwaterleven bij Animal World! Onze prachtige aquariumafdeling zal u verbaasd doen staan. We hebben een  fantastisch assortiment vissen, planten, aquaria en toebehoren. Natuurlijk krijgt u altijd deskundig advies van onze specialisten.

Uniek assortiment

Doordat wij altijd op zoek zijn naar de beste, maar vooral vernieuwende producten, is ons assortiment telkens uniek en verrassend. Een bezoek aan Animal World is daarom elke keer opnieuw weer een belevenis!

Ongekende keuze

Werkelijk voor alle denkbare huisdierspeeltjes en accessoires zult u bij Animal World slagen. In onze grote winkels is het assortiment dan ook ongekend groot te noemen!

De nieuwste collecties

Animal World selecteert de nieuwste trends en collecties op het gebied van woonaccessoires voor huisdieren. De beste kwaliteit ligkussens, ligbanken, manden en klimmeubelen zijn altijd in de nieuwste interieurkleuren en dessins aanwezig. 

Dogwash

In een handomdraai een schone, droge hond, zonder vieze badkamer? In onze Dogwash kunt u uw hond gemakkelijk en snel wassen én drogen. Met een paar simpele handelingen stelt u uw ideale programma samen, bijvoorbeeld met conditioner of een vlooienbehandeling. De Dogwash werkt met pauzes zodat u uw hond rustig kunt wassen. Lees meer >>

Een impressie van onze winkels

Bekijk hieronder nog meer foto's van onze winkels en ontdek de verschillende afdelingen.