• Grote dierenwinkels
  • Locaties in Oudenbosch en Bergen op Zoom
  • Altijd de nieuwste trends en collecties
menu

Prins kattenvoer NatureCare kip 200 gr

Dé gezonde en natuurlijke complete vleesmaaltijd voor katten van alle leeftijden.
3,49

  • 3,49
Prins NatureCare Cat Chicken is dé gezonde en natuurlijke complete vleesmaaltijd voor katten van alle leeftijden. De voeding is bijzonder geschikt als gezonde variatie op de droogvoeding. 

Katten drinken van nature weinig. Voldoende opname van vocht helpt gezonde urinewegen te behouden. Een natvoeding als NatureCare Cat Chicken draagt bij aan een gezond milieu in de blaas. Hoogwaardige grondstoffen als zalmolie, een bron van omega 3-vetzuren, en zink zorgen voor een gezonde en glanzende huid en vacht. NatureCare Cat Chicken bevat kip en is verrijkt met cranberries. 

Deze volledige en uitgebalanceerde voeding bevat geen tarwe, rijst, maïs of andere granen.  Katten drinken van nature weinig. Voldoende opname van vocht helpt gezonde urinewegen te behouden. Een hoog vochtgehalte en de toevoeging van ingrediënten als cranberries dragen bij aan een gezond milieu in de blaas. 

Zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige ingrediënten zorgen voor een smakelijke voeding.Deze heerlijke complete vleesvoeding is verkrijgbaar in blikjes van 200 gram. Alle producten van Prins zijn 100% natuurlijk, vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen en proefdiervrij.
Barcode 8713595571160
Artikelnummer 23775