• Grote dierenwinkels
  • Locaties in Oudenbosch en Bergen op Zoom
  • Altijd de nieuwste trends en collecties
menu

Felix Elke Dag Feest Vis Selectie in gelei 7+ 12 x 85 gr

Onweerstaanbare maaltijden met malse stukjes vis in een heerlijke gelei.
6,69

  • 6,69
Felix Elke Dag Feest Vis Selectie in gelei 7+ zijn onweerstaanbare maaltijden die er zó lekker uitzien en zó lekker ruiken alsof je het zelf hebt klaargemaakt. Elke maaltijd bevat malse stukjes in een heerlijke gelei, voor een onweerstaanbare maaltijd voor jouw kat. Felix Elke Dag Feest is een assortiment van heerlijke maaltijden om jouw kat de variatie te bieden waar hij zo van houdt.

Ze zijn ook een bron van essentiële omega 6-vetzuren met de juiste combinatie van uitgebalanceerde mineralen en vitamines om jouw kat vitaal en klaar voor kattenkwaad te houden! Ze zitten boordevol gezondheid en voorzien in 100% van de dagelijkse behoefte van je kat wanneer ze worden geserveerd volgens de voedingsrichtlijnen.

Inhoud: 12 x 85 gr
Met forel (3x), sardine (3x), tonijn (3x) en zalm (3x)

Samenstelling:
Met forel: vlees en dierlijke bijproducten* (12%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (forel 4%), plantaardige bijproducten, mineralen, suiker. * stukjes: 40% vlees en dierlijke bijproducten.

Met sardine: vlees en dierlijke bijproducten* (12%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (sardine 4%), plantaardige bijproducten, mineralen, suiker. *stukjes: 40% vlees en dierlijke bijproducten.

Met tonijn: vlees en dierlijke bijproducten* (12%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (tonijn 4%), plantaardige bijproducten, mineralen, suiker. *stukjes: 40% vlees en dierlijke bijproducten.

Met zalm: vlees en dierlijke bijproducten* (12%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (zalm 4%), plantaardige bijproducten, mineralen, suiker. *stukjes: 40% vlees en dierlijke bijproducten.
Barcode 7613039840634
Artikelnummer 29817