• Grote dierenwinkels
  • Locaties in Oudenbosch en Bergen op Zoom
  • Altijd de nieuwste trends en collecties
menu

Felix Elke Dag Feest Mix Selectie in gelei Junior 12 x 85 gr

Heerlijke maaltijden voor kittens met malse stukjes in gelei.
6,69

  • 6,69
Felix Elke Dag Feest Mix Selectie in gelei Junior zijn heerlijke maaltijden speciaal ontworpen om kittens te helpen groeien in hun eerste jaar tot volwassenheid. Elke maaltijd bevat malse stukjes in een heerlijke gelei, voor een onweerstaanbare maaltijd voor jouw kat. Deze maaltijden zijn speciaal samengesteld om 100% van de dagelijkse behoeften van jouw kitten te voorzien en zien er heerlijk uit en ruiken heerlijk.

De maaltijden zijn ook een bron van essentiële omega 6-vetzuren met de juiste combinatie van uitgebalanceerde mineralen en vitamines om jouw kat vitaal en klaar voor kattenkwaad te houden! Ze zitten boordevol gezondheid en voorzien in 100% van de dagelijkse behoefte van je kat.

Inhoud: 12 x 85 gr
Met tonijn (3x), kip (3x), zalm (3x) en rund (3x)

Samenstelling:
Met tonijn: vlees en dierlijke bijproducten* (18%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (tonijn 4%), plantaardige bijproducten, mineralen, suiker. *stukjes: 44% vlees en dierlijke bijproducten.

Met kip: vlees en dierlijke bijproducten* (20%, waarvan kip 8%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, plantaardige bijproducten, mineralen, suiker. *stukjes: 50% vlees en dierlijke bijproducten.

Met zalm: vlees en dierlijke bijproducten* (18%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (zalm 4%), plantaardige bijproducten, mineralen, suiker. *stukjes: 44% vlees en dierlijke bijproducten.

Met rund: vlees en dierlijke bijproducten* (20%, waarvan rund 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, plantaardige bijproducten, mineralen, suiker. *stukjes: 50% vlees en dierlijke bijproducten.
Barcode 7613039850855
Artikelnummer 29816