• Grote dierenwinkels
  • Locaties in Oudenbosch en Bergen op Zoom
  • Altijd de nieuwste trends en collecties
menu

Frama Best For Pets Voetzooltjes Spray 100 ml

Spray tegen geïrriteerde, kapotte voetzooltjes. Herstelt en verbetert de huidstructuur. Niet geschikt voor katten.
16,98

  • 16,98
Frama Best For Pets Voetzooltjes Spray bevat calendula, lavendula & Tea Tree. Het is een zeer effectief product dat de huidstructuur hersteld en verbeterd. De unieke en sterk geconcentreerde kruidentincturen zijn ieder zeer doeltreffend en werken tegen geïrriteerde, kapotte voetzooltjes.

Calendula is vooral bekend om de verzachtende, ondersteunende werking voor de versteviging van de huid. Lavendula werkt ontspannend en herstellend. Tea Tree wordt ook wel de “wonderolie van Australië” genoemd. Het is vooral bekend vanwege de zeer brede werking, waaronder de ondersteuning van het herstellend vermogen van de huid.

Samenstelling: Aqua, Glycerin, Polysorbate 20, Calendula Officinalis Extract, Melaleuca Alternifolia Oil, Glyceryl Oleate, Lavandula Hybrida Oil, Coco-Glucoside, Caprylyl Glycol, Phenethyl Alcohol, Limonene, Linalool

Gebruik: 2 tot 6 maal daags op de zooltjes inspuiten, eventueel deze hierna met een verband of gaasje beschermen. Let op: de lotion is vettig en kan vlekken afgeven op de vloer, mand of andere voorwerpen.

Niet geschikt voor katten. Niet gebruiken bij een allergie voor één van de bestanddelen en bij een allergische reactie de behandeling direct staken.
Barcode 8718309611538
Artikelnummer fd0096