• Grote dierenwinkels
  • Locaties in Oudenbosch en Bergen op Zoom
  • Altijd de nieuwste trends en collecties
menu

Hurtta parka Expedition beetroot

Warme hondenjas voor kortharige honden en honden zonder ondervacht. Verstelbaar en flexibel voor een groter bewegingsbereik. 
vanaf 69,95

  • 20 cm
  • 69,95
De Hurtta parka Expedition is een uitstekende keuze voor kleine en grote avonturen in koud weer. De Expedition Parka is speciaal ontwikkeld voor kortharige honden en honden zonder ondervacht, maar in koude omstandigheden is hij ook geschikt voor alle andere honden.

De jas is geschikt voor extra warmte, bijvoorbeeld voor behendigheidshonden na trainingen of voor honden die warmte nodig hebben vanwege hun leeftijd of gezondheid. Het technische oppervlaktemateriaal van de gebruiksvriendelijke jas is uitstekend voor zelfs de moeilijkste games. Het beschermende model van de Expedition Parka is ontworpen om een groter bewegingsbereik mogelijk te maken wanneer de hond rent en speelt. De water- en winddichte zachte elastische segmenten aan de voorkant zijn flexibel met de bewegingen van de hond. De halslijn, lengte van de rug en de kraagomtrek van de Expedition Parka kunnen worden aangepast.
Barcode 6410329337192
Artikelnummer - 20 cm 022 6350