• Grote dierenwinkels
  • Locaties in Oudenbosch en Bergen op Zoom
  • Altijd de nieuwste trends en collecties
menu

Voldux Volière Thomas Rechts

Volière met ruim nachthok van geïmpregneerd hout en vlucht van aluminium. Met draaibaar voedersysteem welke van buitenaf gevuld kan worden. Afm. 289 x 120 x 190 cm.
1.479,00

  • 1.479,00
De Voldux Volière Thomas heeft een nachthok van geïmpregneerd hout en een vlucht van aluminium. Hierdoor is deze vogelkooi onderhoudsvrij en biedt hij een ruime levensduur van 10 tot 15 jaar. De totale (buiten) afmeting van deze aluminium volière is 289 x 120 x 190 cm, waardoor hij geschikt is voor de huisvesting van meerdere vogels.

Het ruim opgezette nachthok is voorzien van een praktische sluis, hierdoor kun je zelf de buitenvolière betreden zonder het risico te lopen dat jouw vogels ontsnappen. In de sluis bevindt zich tevens het draaibare voedersysteem, welke eenvoudig van buitenaf bijgevuld kan worden. De deur in de sluis biedt je directe toegang tot het vluchtgedeelte van de volière. De vogels kunnen hier komen door het doorvlieggat te gebruiken, welke zich bevindt in de deur van het gesloten nachthok. Deze derde deur biedt tevens een goede toegang tot het nachtverblijf waardoor deze eenvoudig schoon te maken is.

De vlucht van deze buitenvolière is gemaakt van onderhoudsvrije aluminium panelen en biedt een heerlijk grote vliegruimte. Doordat het dak van de vlucht is afgewerkt met aluminium gaaspanelen ontstaat er veel lichtinval in de volière, waardoor je jouw vogels zelfs van grotere afstand goed kunt zien. Deze luxe vogelkooi voor buiten is een échte blikvanger voor in jouw tuin én een aanwinst voor jouw volière vogels.
Barcode 8720569162163
Artikelnummer 8720569162163