• Grote dierenwinkels
  • Locaties in Oudenbosch en Bergen op Zoom
  • Altijd de nieuwste trends en collecties
menu

Voldux Volière R10 Links

Handgemaakte vogelvolière met ruim nachthok en ruimtelijke vlucht. Met draaibaar voedersysteem welke van buitenaf gevuld kan worden. Afm. 391 x 200 x 190 cm.
2.579,00

  • 2.579,00
Voldux Volière R10 is deels aluminium en heeft een afmeting van 391 x 200 x 190 cm. Deze handgemaakte vogelvolière biedt veel vliegruimte aan jouw vogels. De premium buitenvolière bestaat uit een ruim opgezet nachthok welke opgesplitst is in twee delen; een nachtgedeelte voor de vogels én een praktische toegangssluis. Deze sluis maakt het mogelijk jouw volière zelf te betreden zonder kans te lopen dat de vogels ontsnappen. In het sluisgedeelte bevindt zich tevens een handig voedersysteem, waarmee je jouw vogels veilig van buitenaf kunt voorzien in schoon drinkwater en voer.

Via de tweede deur in de sluis bereik je de ruimtelijke vlucht welke is opgebouwd uit stevige aluminium profielpanelen met morsranden. Het gaasgebruik in deze aluminium volière zorgt voor veel lichtinval waardoor je jouw vogels goed kunt spotten. De achterzijde van de vlucht is afgewerkt met dichte ACP panelen, zoals ook een gedeelte van het dak. Dit zorgt ervoor dat jouw vogels ook op regenachtige dagen droog kunnen verblijven in de vlucht. Deze panelen zijn wit aan de binnenzijde en hebben aan de buitenzijde een mooie antracieten kleurafwerking.

Vanuit de vlucht kun je het nachthok bereiken door middel van een grote toegangsdeur. Hierdoor heb je dus altijd een goede toegang tot het volledige verblijf én tot jouw vogels. Deze prachtige grote volière biedt veel ruimte, comfort en veiligheid en is bovenal een echte blikvanger in jouw tuin!
Barcode 8720569162170
Artikelnummer 8720569162170