• Grote dierenwinkels
  • Locaties in Oudenbosch en Bergen op Zoom
  • Altijd de nieuwste trends en collecties
menu

Voldux Kippen- of konijnenhok Hooiberg Loes

Handgemaakt hok van onderhoudsvrije materialen. Geschikt voor in een ren en biedt ruimte voor stro- of hooiopslag. Afm. 175 x 175 x 225 cm.
1.399,00

  • 1.399,00
Voldux Kippen- of konijnenhok Hooiberg Loes is een prachtige hooiberg gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit hok wordt handmatig geproduceerd en biedt een levensduur van 10 tot 15 jaar zonder onderhoud. Het is dus niet nodig dit verblijf jaarlijks te voorzien van een houtbehandeling. De hooiberg heeft een totale afmeting van 175 x 175 x 225 cm en springt direct in het oog met zijn klassieke kenmerken van een hooischuur.

De hooiberg voor kippen en konijnen is opgebouwd uit een houten frame van geïmpregneerde balken en is afgewerkt met rabat, dit geeft een stevige basis én een robuuste uitstraling. De balken van het geïmpregneerde frame ondersteunen tevens de dakconstructie van de hooischuur, waardoor een ruimte ontstaat voor stro- of hooiopslag. De deur aan de voorzijde zorgt voor optimale toegang tot het verblijf, ideaal bij bijvoorbeeld het rapen van de eitjes of de wekelijkse schoonmaak.

De toegangsdeur is af te sluiten met een schuifslot en voorzien van een plexiglas venster voor meer daglicht. Het nachthok is hiernaast voorzien van een legnest én een ruime zitstok voor de nacht voor jouw kippen. Dit extra grote hok biedt een comfortabel, veilig en ruim onderkomen voor jouw kippen en konijnen en is hiernaast een aanwinst voor jouw ren.
Barcode 8720569162354
Artikelnummer 8720569162354

Anderen bekeken ook: