• Grote dierenwinkels
  • Locaties in Oudenbosch en Bergen op Zoom
  • Altijd de nieuwste trends en collecties
menu

Beeztees konijnenhok Alby wit 120

Prachtig binnenverblijf voor jouw konijn, dat in elk interieur past. Gemakkelijk schoon te maken dankzij lades en bovenklep.
Afm. 120 x 65 x71 cm.
259,00

  • 259,00
Jouw kleine pluizenbol verdient natuurlijk het allerbeste plekje van het huis. Die heb je gevonden in het Beeztees konijnenhok Alby. Dit konijnenhok in stijlvol wit, past door zijn strakke uitstraling erg mooi in je interieur.

Het hok is gemaakt van duurzaam hout, is voorzien van een hoge onderbak en heeft een bodem van massief hout. De kooi is voorzien van een bovenklep die volledig open kan en die vast kan worden gezet door middel van een scharnier. Zowel de klep aan de bovenkant als de klep voor de uitschuifbare lade, kunnen vast worden gezet met een sluiting. Deze uitschuifbare lade zorgt er bovendien voor dat het schoonmaken van de konijnenkooi een stuk gemakkelijker wordt, zodat je het bijna leuk begint te vinden.

Het hok wordt geleverd inclusief vier beschermstickers voor onder de designpoten en een deurtje met vergrendeling aan de voorkant, dat jouw konijn niet zelf open kan maken.
Barcode 8712695175056
Artikelnummer 266908