• Grote dierenwinkels
  • Locaties in Oudenbosch en Bergen op Zoom
  • Altijd de nieuwste trends en collecties
menu

Royal Canin kattenvoer Digestive Care 400 gr

Ondersteunt een gezonde spijsvertering van katten van 1 tot 7 jaar
8,79

  • 8,79
Royal Canin Digestive Care is een voeding met een uitgebalanceerde formule, speciaal voor de volwassen kat met een gevoelige spijsvertering.

Heeft je kat veel ontlasting van een slechte kwaliteit? Dit kan erop wijzen dat je kat haar voeding niet goed verteert. Katten eten het liefst meerdere kleine porties gedurende de dag. Maar ze kunnen een grote hoeveelheid voeding in een heel snelle tijd opeten. Dit kan hun spijsvertering behoorlijk verstoren. Daarnaast kan het snel doorslikken van de brokjes, zonder kauwen, leiden tot het oprispen van de voeding.

Royal Canin Digestive Care is een uitgebalanceerde voeding die helpt de gezonde spijsvertering te ondersteunen. Het heeft een dubbele werking. Het is aan de ene kant gemakkelijk te verteren en aan de andere kant bevorderen de ringvormige brokjes het kauwen. Hieroor eten katten rustiger, wat ook weer goed is voor hun vertering. Een betere vertering zorgt weer voor een effectiever opname van de voedsingsstoffen. Minder en betere ontlasting is het resultaat. 
 
Barcode 3182550751988
Artikelnummer 335005